Update: vanwege het weer zijn de activiteiten binnen op de zolder van de school. Alleen de kinderen en de vrijwilligers mogen het gebouw in. Er is iedere dag nog plek in de groepen van 11.30u tot 12.30u.

Al jarenlang is er in één van de laatste weken van de zomervakantie de VakantieBijbelWeek in de Wippolder. Het is een feest van 3 dagen voor kinderen tussen de 4-12 jaar, waar ongeveer 100 kinderen elk jaar komen. Dit jaar is er ivm Corona een aangepast programma en tevens moeten de kinderen zich van tevoren digitaal inschrijven.

Wat wordt er gedaan op de ochtenden? Elk jaar is er een landelijk thema met bijpassende Bijbelverhalen, tekst en knutselwerkjes. In 2020 is het thema ‘Duik Erin!’. Naast liedjes en verhalen zijn er ook (buiten)spellen, knutselen en sketches.

Wat is dit jaar anders? Dit jaar is de VBW aangepast, in lijn met de Corona-maatregelen. Dit jaar worden in principe alle activiteiten op het schoolplein gehouden. Elke ochtend wordt 2x hetzelfde programma gehouden, voor twee verschillende groepen kinderen. De eerste groep is van 9.30u tot 10.30u en de tweede van 11.30u tot 12.30u. Het aantal mogelijke deelnemers is beperkt, daardoor kan het zijn dat we bij veel aanmeldingen kinderen op een reservelijst moeten plaatsen. Tot slot zal er, in tegenstelling tot andere jaren, geen afsluitende avond plaatsvinden.

Een wisselende groep vrijwilligers uit diverse wijkgemeentes zorgt ervoor dat het elk jaar weer door kan gaan. Ook voor de komende VakantieBijbelWeek hebben we vrijwilligers nodig voor de vertelling, zangleiding, groepjes kinderen begeleiden, helpen in de keuken… Lijkt u/je het ook leuk om er bij te zijn? Stuur dan een mailtje naar onderstaand e-mailadres of vul de enquête in.

Tot ziens bij de VakantieBijbelWeek in de Prins Mauritsschool!

Praktische informatie

#   Datum: Dinsdag 25 t/m donderdag 27 augustus 2020
#   Tijd: 2x per dag hetzelfde programma: van 9.30u-10.30u en van 11.30u-12.30u
#   Locatie: Prins Mauritsschool, Nassaulaan 54, Delft
#   Kinderen moeten zich van tevoren digitaal inschrijven om deel te nemen.
#   Wilt u / wil jij je opgeven om als vrijwilliger mee te helpen? Vul dan de enquête voor vrijwilligers in, of stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact op via wippoldervbw@gmail.com