Al jarenlang is er in één van de laatste weken van de zomervakantie de VakantieBijbelWeek in de Wippolder. Het is een feest van 3 dagen voor kinderen tussen de 4-12 jaar, waar ongeveer 100 kinderen elk jaar komen. De kinderen uit de onderbouw en bovenbouw van de basisschool hebben ieder hun eigen programma.
Wat wordt er gedaan op de ochtenden? Elk jaar is er een landelijk thema met themalied en bijpassende Bijbelverhalen, tekst en knutselwerkjes. In 2018 is het thema ‘Zoek het uit!’. Naast liedjes, verhalen en knutselen zijn er ook (buiten)spellen, sketches en meer. Op donderdag is er een afsluitende avond voor de kinderen met hun ouders en andere belangstellenden.

Een wisselende groep vrijwilligers uit diverse wijkgemeentes zorgt ervoor dat het elk jaar weer door kan gaan. Ook voor de komende VakantieBijbelWeek hebben we vrijwilligers nodig voor de vertelling, zangleiding, groepjes kinderen begeleiden, helpen in de keuken… Lijkt u/je het ook leuk om er bij te zijn? Stuur dan een mailtje naar onderstaand e-mailadres.

Tot ziens bij de VakantieBijbelWeek in de Prins Mauritsschool!

21-23 augustus 2018, 10.00u-12.30
Anne-Maria Koert, Alinda Lenting, Geerd en Willianne Struik, Nathalie Dekker, Gert Kragten

Email: wippoldervbw@gmail.com