Vrouwenvereniging “Maranatha”

Om de veertien dagen komen wij op maandagavond als vrouwen bij elkaar rondom een open Bijbel. De Bijbelstudies gaan over het Bijbelboek Prediker uit de ‘Hervormde Vrouw’. Om de twee maanden is na de Bijbelstudie het tweede deel van de avond gevuld met een creatieve bezigheid. De avonden beginnen om 19:30 uur, inloop vanaf 19:15 uur. Rond 21:30 uur sluiten we de avond af. De eerste avond is op D.V. maandag 21 september, in zaal 2 en 3 van de Bethlehemkerk, i.v.m. corona. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie: Reina van der Struif

Vrouwenvereniging “Debora” te Pijnacker

Dames van onze gemeente -voornamelijk wonend in Pijnacker- komen eens in de veertien dagen op een maandagavond in Pijnacker bij elkaar. Op deze avond wordt de Bijbelstudie uit de ‘Hervormde Vrouw’ behandeld. Dit seizoen verdiepen we ons in het Bijbelboek Prediker Met elkaar zullen we ontdekken dat dit Bijbelboek een heel eigen inhoud heeft en ons genoeg stof tot overdenking geeft. Zinloosheid en genieten blijken dicht bij elkaar te liggen. We hopen met elkaar op goede besprekingen naar aanleiding van de bijgevoegde gespreksvragen. Komt u ook?

Locatie: de kerkzaal van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Julianalaan 40 A te Pijnacker.
Tijd: 20.00 – 21.30 uur. Extra info over datums volgen via de gemeente mail. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Cora Vingerling  of met Mw. D. de Hoog.