No comments yet

Restaurant de Hartige Sameritaan

De Hartige Samaritaan is een pop-up restaurant waar nieuwkomers en Nederlanders vrijwillig werken om de gasten een fijne maaltijd te geven. Bij Hartige Samaritaan komen culturen samen en ontmoeten nieuwkomers en Nederlanders elkaar. Het restaurant zal van 23 februari tot 23 maart geopend zijn in de kelder van het Prinsenhof, Schoolstraat 11 Delft.

Kom eten!
U bent van harte welkom om te komen eten! Laat u verrassen door wat Hartige Samaritaan te bieden heeft! De opbrengst van het project zal gaan naar VIP2, een project van VluchtelingenWerk Nederland. Met VIP2 leren 2000 deelnemers vaardigheden die nodig zijn voor het vinden van een baan of opleiding in Nederland

Zoekt vrijwilligers!
Om het restaurant mogelijk te maken zijn ook vele vrijwilligers nodig. Er zijn onder andere vrijwilligers nodig voor het bedienen, chauffeuren van/naar het AZC Rijswijk, helpen in de keuken en afwassen.
Bent u enthousiast geworden en wilt u uw steentje bijdragen aan dit project? Reserveer uw plekje of meld u aan als vrijwilliger via https://www.hartigesamaritaan.nl/. Op deze site kunt u ook terecht voor meer informatie.

Post a comment