No comments yet

Maranatha ontmoet… én doet: Tiengemeten & BBQ

Op D.V. 24 juni organiseren wij voor de gehele gemeente een excursie naar het bijzondere eiland Tiengemeten en een gezellige barbecue! Komt u ook? Lees hieronder alle informatie. U kunt uzelf ook voor een van beide activiteiten aanmelden.

Tiengemeten
Bent u nog nooit op het eiland Tiengemeten geweest of wilt u nog een keer? Ga dan gezellig met ons mee!

We verzamelen om 08.45 uur bij de Bethlehemkerk en rijden zoveel mogelijk met elkaar mee. Rond 09.00 uur hopen we naar de Nieuwendijk te rijden waar het pontje ons om 10.00 uur overzet.

Op het eiland is van alles te beleven: er is een bezoekerscentrum met veel informatie (en koffie!), u kunt er fietsen, wandelen, u rond laten rijden in een ‘golfkarretje’ of in een huifkar en… er is een prachtige natuurspeeltuin (met modderglijbaan!) voor kinderen. Een handdoek en eventueel extra kleding meenemen is dan wel handig.

Bij minder mooi weer kunt u ook genieten in het landbouwmuseum en/of het Rien Poortvlietmuseum. Om 16.00 uur gaan we weer met het pontje terug. Jopie van den Berg is geboren en getogen op dit eiland en weet er heel veel over te vertellen!

Kosten & aanmelden
Een retourovertocht kost € 6,00 p.p. en als u lid bent van Natuurmonumenten slechts € 4,00 p.p. Geef u op vóór 17 juni door een e-mail te sturen naar jmvandenbergdsl@solcon.nl / activiteiten@maranatha-delft.org of bellen naar 06-12755188.

BBQ
Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom bij familie Lekkerkerk, Overgauwseweg 51 in Pijnacker. De BBQ start om 17.30 uur.

Kosten & aanmelden
Enthousiast? Geef u op vóór 19 juni door een e-mail te sturen naar activiteiten@maranatha-delft.org of bellen naar 015-2619798. De kosten zijn € 7,50 p.p. Kinderen van 5 t/m 16 jaar: € 5,00 en kinderen t/m 4 jaar eten gratis.

Post a comment