Wilt u een van onze diensten achteraf beluisteren? Dan kunt u die downloaden via de website van de kerkomroep of u kunt een preek bestellen op CD of casette. Omdat onze gemeente vaak in verschillende kerkgebouwen diensten heeft en de kerkomroep preken indeelt per kerkgebouw, moet u wel weten waar er dienst was. U kunt dat vinden in onze agenda. Meer informatie voor het bestellen van een CD of cassette vindt u hieronder.

Stichting CD dienst

De Stichting CD dienst bestaat al sinds 1958 en heeft een preekotheek met ruim 1200 preken die zijn opgenomen vanaf 1959 tot nu. Een groot deel van deze preken stond op cassette, maar wordt nu gedigitaliseerd op CD formaat. De kosten voor een CD zijn € 3,00 met doosje of € 1,50 in een enveloppe. Bij een afname van minstens 10 cd’s betaalt u € 1,00 per stuk. Er is ook een mogelijkheid voor wie geen internet heeft om de preek wekelijks thuis te ontvangen. Op dit moment werken bij de stichting Kees en Corrie Rodenburg-Meinster. Het secretariaat is in handen van Corrie Rodenburg-Meinster 015-2126629 (c.rodenburg2@kpnplanet.nl)

Bandrecorderdienst

Wilt u thuis wekelijks de preken beluisteren met behulp van een cassetterecorder, dan kunt u gebruik maken van de diensten van de bandrecorderdienst. De bandjes worden gratis uitgeleend en thuisbezorgd, hoewel een kleine bijdrage voor de onkosten natuurlijk welkom is. Wilt u de bandjes houden dan betaalt u € 2,50. Het is ook mogelijk oude bandjes tegen een kleine vergoeding te laten overspoelen. Voor informatie kunt u contact opnemen met J.H.H. Schuurman Hess