Nog geen reacties

Delftse Bijbelquiz 30 oktober

Wat? Een Bijbelquiz in Delft, met dezelfde opzet als de Nationale Bijbelquiz op TV.

Wanneer? Maandagavond 30 oktober 2017, van 20.00 tot 22.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur, de koffie/thee staat dan klaar.

Waar? In de Oud-Katholieke Kerk, Bagijnhof 21 te Delft. (Parkeren kan bijv. in de Phoenixgarage)

Hoe? Deelnemers spelen individueel of in een team en beantwoorden in een aantal rondes meerkeuzevragen. Welk team scoort het hoogst en wie wordt de beste individuele speler? Wie gaan er naar huis met een leuke prijs?

Voor wie? Voor iedereen vanaf ongeveer 12 jaar, die graag zijn/haar Bijbelkennis wil testen en vergroten samen met andere Delftenaren. Je kunt een team vormen met bijvoorbeeld buurtgenoten, leden van je kerk, collega’s, studenten, jongeren, mede-catechisanten, leden van je kerkenraad, etc.

Opgeven? Dat kan als groep of individueel. Opgeven is zeker niet verplicht maar wel fijn voor de organisatoren. Opgeven kan bij: Adri de Visser, tel. 015-785 07 36 of, E-mail:a3devisser@hotmail.com

Organisatie? De Bijbelquiz wordt georganiseerd door de Delftse werkgroep van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG), met mensen uit diverse Delftse kerken. Presentatoren van de avond zijn dit jaar pastoor Robin Voorn (Oud-Katholieke Kerk) en ds. Marco Visser (Vierhovenkerk).

Noteert u de datum? Zegt het voort en komt allen op 30 oktober a.s.!

Reactie plaatsen